aktuální odpovědi na časté dotazy k provozu MŠ

 2020-03-23  Simona Kubíčková

Vážení rodiče,

v současné době nikdo z nás neví, co bude zítra, proto pár odpovědí na narůstající dotazy.

 

  • Zálohovou platbu stravného a školného za vaše děti posílejte i nadále. Nevíme, zda se MŠ otevřou již během měsíce dubna, ale možné je vše, proto platbu zašlete. Pokud by vás to mělo dostat do kritické finanční situace, prosíme, domluvte se s vedoucí ŠJ Henrietou Bollovou. Vzniklé přeplatky vám samozřejmě budeme vracet jako obvykle na konci školního roku.

 

  • Ohledně Zápisu nových dětí do MŠ – plánovaný termín je 5.5.2020, elektronický předzápis bude zahájen od 1.4.2020 (informace a odkaz bude v nejbližších dnech uveřejněn zde na web stránkách). Bohužel opět netušíme, co bude dál. Zřejmě byste nyní od dětských lékařů ani nebyli schopni získat potvrzení přihlášky, proto, prosíme, posečkejme všichni, zápis se určitě uskuteční!

 

  • Informace pro rodiče dětí, kteří zvažují žádost o ODKLAD ŠKOLNÍ DOCHÁZKY  i již objednaných k posouzení OŠD   v odkazu z PPP                                                                                                                                                                          https://www.pppuo.cz/informace-dokumenty-ke-stazeni-formulare-1

 

  • Naše školka je jako jediná ve městě otevřená pro rodiče dětí IZS a dalších povolání. Kterých rodičů se tato možnost týká je vypsána v článku níže.